Superior Double Room

Date Picker

Alegeți perioada sejurului dorit:

 

Superior Double Room

Camerele Superior Double din hotelul Parc oferă o combinație perfectă de stil, confort și vederi spectaculoase, fiind amplasate la etajele superioare ale hotelului (etajele 5-12). Aceste camere au fost recent redecorate, punând accent pe un design elegant și contemporan. Mobilierul alb, curat și sofisticat, creează un contrast plăcut cu materialele de catifea în nuanțe profunde de albastru marin și mocheta gri, adăugând o notă de rafinament și confort vizual.

Fiecare cameră este dotată cu facilități moderne pentru a asigura o ședere cât mai plăcută și lipsită de griji. Aerul condiționat asigură o temperatură optimă indiferent de sezon, în timp ce încălzirea centralizată aduce căldura necesară în zilele reci de iarnă. Televizorul, telefonul și seiful sunt la dispoziția oaspeților pentru divertisment, comunicare și siguranță. Mini-barul oferă o selecție de băuturi și gustări, iar uscătorul de păr, cada și dușul completează experiența de relaxare și confort.

Balconul privat este locul perfect pentru a vă bucura de o cafea dimineața sau de un pahar de vin seara, admirând priveliștea panoramică a stațiunii. Biroul bine dimensionat adaugă un element practic pentru cei care au nevoie să lucreze sau să planifice activitățile zilnice. În esență, camerele Superior Double reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută un echilibru între lux, confort și o locație privilegiată în inima stațiunii Mamaia.