Sky View Bar

Măsuri de protecție împotriva răspândirii Covid-19.

Conducerea hotelului Parc, a hotărât ca în sezonul estival 2020 să nu mai opereze locația Sky View Bar întrucât reprezintă un risc de răspândire a noului coronavirus. Din experiența anilor trecuți, ne-am dat seama că în unitatea noastră de la etajul 15 este o afluență de cel puțin 100 de persoane/zi venite din exterior care folosesc spațiile publice ale hotelului (holuri și lifturi), intrând în contact cu ceilalți clienți ai hotelului. Acesta este una din masurile importante pe care le-a pus în aplicare Hotel Parc Mamaia pentru siguranța turiștilor.

Dacă vizitezi stațiunea Mamaia și vrei să ai parte de o experientă de neuitat, nu ezita să urci la etajul 14 al hotelului Parc Mamaia, la Sky View Bar. Aici vei avea parte de o experienta unică, pe care cu greu o vei uita vreodată. Privelistea oferită de acest loc unic în stațiunea Mamaia nu se poate compara cu nimic altceva, deoarece este unică, iar locul a devenit o atracție în sine pentru turiștii îndragostiți de mare, de soare și de briza blândă a Mării Negre.

Terasa de la etajul 15 este deschisă zilnic incepând cu ora 14:00, programul fiind prelungit până la plecarea ultimului client de aici. O băutura de bun gust, un cocktail și muzică bună sunt ingredientele care completează perfect priveliștea de ansamblu de care veți avea partea atunci când urcați la Sky View Bar, până la înaltimea de 50 de metri. Puține locuri din Romania se pot lăuda cu o asemenea priveliște extraordinară, așa cum este cea de la Sky View Bar, din Mamaia, Constanța.

Atunci când ajungi în Mamaia trebuie să ai pe listă și o vizita pe aceasta terasa. Sky View Bar reprezintă o atractie pentru toți clienții hotelului nostru, cei care se cazează aici putând să se bucure de terasă oricând doresc, în timpul șederii lor în Mamaia, la Hotel Parc. În hotelul nostru, distracția, profesionalismul, mâncarea și serviciile oferite de angajații calificați si experimentați sunt la înălțime.