Evenimente Speciale Botezuri

Dacă sunteți în căutarea unui local perfect în care să organizați un eveniment special precum botezul, Hotel Parc Mamaia vă pune la dispoziție toate dotările și facilitațile necesare pentru a vă asigura o rețetă de succes. Salonul Unique al hotelului nostru reprezintă o alegere inspirată pentru toți parinții care doresc să marcheze așa cum se cuvine botezul copilului lor.

Organizarea unui botez la Hotel Parc Mamaia se poate particulariza conform dorinței parinților, astfel încat ei să poată spune la finalul petrecerii că nu puteau face o alegere mai bună. Petrecerea nu este restrânsă numai la spațiul interior al salonului Unique, ci se poate extinde și lângă piscină și pe terasa exterioară a restaurantului. Aceste spatii deschise pot fi amenajate și accesorizate corespunzător cu petale de flori în apă, sfeșnice și alte decoratiuni deosebite.

Astfel, eleganța, rafinamentul și distracția se împletesc cu succes în salonul Unique al hotelului nostru situat la malul mării. Hotelul Parc Mamaia oferă numeroase posibilitați invitatilor la un astfel de eveniment. Ei se vor bucura de o servire ireprosabila asigurată de personalul profesionist al unitătii noastre, vestimentația și ținuta angajaților nostri ridicându-se la înăltime.

Invitații care vin însotiti de copii la un botez îi pot lăsa să se joace în spatiul lor special amernajat în acest scop. Atenția și grija angajaților hotelului sunt la cel mai înalt nivel, astfel încât parinții să stea linistiți și să se bucure din plin de petrecerea la care sunt invitați să participe. Cei care vor fi alături de părinții copilului la botezul organizat la Hotel Parc Mamaia vor rămâne cu siguranță impresionați de privelistea de care vor avea parte și de calitatea serviciilor oferite.

Hotel Parc Mamaia se bucură de o reputație recunoscută în stațiunea estivală Mamaia fiind ales de numeroși oameni de afaceri, turiști străini și români și, în general, de iubitorii de vacanțe și concedii de înaltă ținută. Dispunând de 200 de locuri, salonul Unique este destul de încăpător pentru o petrecere de amploare, invitații putând fi cazați în cele 380 de spații de cazare ale hotelului.

Experiența bogată a angajaților noștri în acest domeniu reprezintă o altă garanție pentru încrederea pe care clienții o pot avea în serviciile pe care le oferim. Meniul poate fi si el adaptat fiecărui client, tortul și prajiturile preparate aici fiind inscriptionate cu numele copilului al cărui botez este organizat la Hotel Parc Mamaia.

Meniul este unul vast, cuprinzând preparate la platou, feluri principale, garnituri, salate, băuturi dintre cele mai bune și deserturi ce pot fi comandate dintr-o gama largă de posibilităti. Printre ele se numără și produsele de patiserie și gustările pe care invitații le pot consuma.

Ei vor beneficia aici de numeroase facilitați, inclusiv unele dedicate întalnirilor de afaceri, printre acestea numărându-se și cele două săli de conferințe elegante dotate la cele mai înalte standarde în domeniu. Hotel Parc Mamaia este situat și în apropierea Aqua Magic, cei cazati aici putând să găsească și alte modalitați de relaxare în împrejurimi, în functie de preferințele fiecăruia.