Oferte 5% Reducere

Înscrieți-vă și beneficiați de extra oferta noastră

5% Reducere pentru serviciile de cazare cu mic dejun inclus

Tarife Exclusive pentru membri

Relaxeaza-te împreună cu familia, prietenii sau chiar și în interes de afaceri, la tarife speciale disponibile numai prin www.parcmamaia.ro ! Locurile sunt limitate

Daca ar fi sa alegem intre posibilitatea de a ne simti bine si posibilitatea de a beneficia de acelasi confort la un pret cu, sa zicem, 5% mai mic, cei mai multi dintre noi ar alege cu siguranta cea de-a doua varianta. Este in natura noastra sa incercam sa profitam de ceva in plus sau de un pret redus atunci cand ni se iveste o astfel de ocazie. Noi stim acest lucru si tocmai de aceea ofertele noastre sunt intotdeauna adaptate nevoilor dumneavoastra, indeosebi atunci cand vine vorba despre confort.

Intelegand foarte bine un principiu economic care arata clar ca pierderile rezultate dintr-un pret mai mic sunt amortizate de un numar mai mare de clienti care cumpara, pentru ca apoi sa se inregistreze si castiguri mai consistente, Hotel Parc Mamaia pune la dispozitia potentialilor clienti o serie de oferte, care mai de care mai atractive.

Pe langa reducerile de pret aferente anumitor perioade in care se pot face rezervari, Hotel Parc vine si cu oferte dintre cele mai atractive in ceea ce priveste posibilitatile de recreere sau de petrecere a timpului liber.

Printre facilitatile hotelului putem enumera SkyView Bar, un local situat la etajul 15 al hotelului, care ofera atat posibilitati de relaxare in timpul zilei intr-o atmosfera placuta, cat si ocazia de a realiza petreceri nocturne de neuitat, toate acestea fiind asezonate cu o minunata priveliste oferita de specialul amplasament.

O alta oferta de petrecere a timpului cu care vine Hotel Parc este piscina. Pentru multi piscina pe malul marii nu reprezinta o atractie, dar daca ne gandim ca apa marii poate avea o temperatura mai scazuta in unele zile, in timp ce apa din piscina are temperatura controlata si potrivita pentru o sesiune de inot, sau ca plaja este uneori atat de aglomerata incat cu greu ne putem regasi sezlongul dupa o baie in mare, in timp ce pe malul piscinei spatiul este bine aranjat, atunci parca incepem sa intelegem mult mai bine utilitatea piscinei.

Inchirierile de jocuri distractive sau de biciclete sunt alte oferte gratuite cu care va intampina Hotel Parc Mamaia. Exista momente in care dorim sa iesim din cotidian si sa redevenim copii, iar jocurile distractive va vor ajuta cu siguranta in indeplinirea acestui deziderat. Iar daca apoi facem o plimbare cu bicicleta pe malul marii, ziua pare sa fie una dintre cele mai reusite.

In mod clar dupa o asemenea zi plina foamea se va instala cu repeziciune. Oferta noastra in ceea ce priveste posibilitatile culinare este completa si se materializeaza printr-un restaurant cu o capacitate de 190 de locuri si o bucatarie care poate satisface si cele mai exigente gusturi.

Iar ofertele nu se opresc aici. Pe litoral exista si riscuri, iar unele dintre acestea se pot manifesta cu percadere in cazul domnisoarelor sau al doamnelor. Vorbim despre vant si soare puternic, care uneori pot avea efecte neplacute asupra tenului sexului frumos. Hotel Parc ofera si un beauty center, unde doamnele si domnisoarele pot beneficia atat de sfaturi cat si de tratamente de ingrijire si infrumusetare care sa ofere siguranta ca sejurul petrecut pe malul marii nu va lasa urme nedorite. Tot aici venim in intampinarea celor care doresc sa participe la diferite evenimente si doresc sa beneficieze de o coafura cat mai eleganta sau un machiaj mai elaborat.

Incercam sa nu neglijam nimic, astfel incat posibilitatile de a petrece un sejur cu adevarat placut sa nu fie umbrite de lipsuri sau necesitati care sa nu poata fi satisfacute. Noi nu putem spune ca oferta noastra este cea mai convingatoare. O spun insa clientii care ne-au trecut pragul, cei care au beneficiat de ceea ce avem de oferit, cei care acum au devenit cu adevarat clienti recurenti.