Vista Double Room

Date Picker

Alegeți perioada sejurului dorit:

 

Vista Double Room

Recent renovate în anul 2024, camerele Vista Double Room reflectă un nivel superior de rafinament și confort. Designul interior este o combinație armonioasă de modernitate și căldură, unde elementele din lemn masiv riflat se întrepătrund elegant cu textilele fine din catifea, în nuanțe adânci de albastru marin. Această paletă de culori și materiale a fost aleasă cu grijă pentru a crea o atmosferă de liniște și relaxare, completând perfect priveliștea uluitoare oferită de fiecare cameră.

Fiecare cameră oferă aer condiționat pentru zilele calde de vară și încălzire centralizată pentru nopțile reci de iarnă, asigurând confortul dumneavoastră în orice sezon. Biroul practic vă permite să vă organizați eficient, iar TV-ul de 80 cm este perfect pentru momente de relaxare. Telefonul, uscătorul de păr, cada și dușul sunt la dispoziția oaspeților, adăugând un plus de comoditate șederii dumneavoastră.

Această renovare minuțioasă subliniază angajamentul hotelului Parc față de confortul și satisfacția oaspeților, asigurându-se că fiecare detaliu contribuie la o experiență memorabilă pe litoral. Astfel, fiecare moment petrecut în Vista Double Room este nu doar un simplu sejur, ci o escapadă de lux în inima vibrantă a stațiunii Mamaia.